Skip to main content

Kaffekopp & dator. Massa fix för att ro ihop veckans administration. Jag kommer att hinna, har ingenting planerat för kvällen och det känns ljuvligt att ha lång tid. Är inne i känslan och önskan om att ”go slow”, låta saker få ta sin tid. Utan stress.

Fortfarande säger många ”välkommen hem” när vi möts i studion eller utanför. Har varit hemma nästan lika länge nu som vi var borta! 8 veckor i Thailand- varit hemma 6 veckor. Och det har varit intensivt att komma tillbaka. Först själva övergången, att landa in i energin här hemma. Även om jag älskar mitt liv här hemma med mitt fina hus och trädgård, katt, familj och vänner, och mitt jobb, så blir jag alltid tillbakadragen och introvert första tiden hemma. Vill liksom inte ut i kylan, möta nedslagna blickar klädda i grått och svart. Vill ha kvar känslan av barfota värme och fladdrande tyger, vill ha kvar skrattet i ögonen och det genuina mötet mellan oss människor.

Som tur är håller ju jag och jOjo i påskfestivalen på Ängsbacka och vi fick njuta en vecka där över påsken. Ängsbacka eller Koh Phangan, känslan är snarlik. Och festivalen blev så fin i år! Vi är så nöjda! Stämningen, människorna, vädret; allt. Jag hade tänkt blogga mer om den, berätta dag för dag hur mycket härliga saker som hände, men mitt fokus var där- inte här i skrivandet. Och det är fint så. Vi som var på plats vet- och du som inte var det, kom nästa år! Vi har fått förnyat förtroende att ro ihop även nästa år och det landar varmt i hjärtat! Så tacksam!

Här hemma annars veckorna som varit; studion som blommar upp igen! Mina vikarier har varit fantastiska som vårdat och tillfört ny energi, som sett till att yogan lever vidare här på landsbygden trots att jag är borta. Så tacksam för det! Och så jag tillbaka då- firat 4-årsjubileum och rullat igång 3 kurser och så alla veckoklasser och workshops utöver det. Och alla behandlingar. Men som en vän sa; ”det är ju helt fantastiskt att dom väntar- du åker iväg och när du kommer tillbaka finns alla kunder kvar och väntar in dej”. Det hade kunnat vara annorlunda. Återigen mer än tacksam! Det är det viktigaste för mej, communityn i studion och att bevara det som växt sedan mer än 10 år tillbaka. I love you trots alla långa dagar och sena kvällar! ✨

Har också hunnit njutit sista av vintern med skidåkning i Säfsen, haft loppis i trädgården, planterat och rensat- inne och ute, gjort om lite hemma (vill alltid ändra när jag kommer tillbaka), gosat oändligt med älsklings-Shangri och hunnit med att träffa några av vännerna.

I helgen åker jag på utbildning i Stockholm i Kraniosakral Osteopati. Wiehooo! Ett steg till på min trappa. Jag känner att det rimmar väl med ayurvedan och min tolkning av kroppen som jag hittills får dela genom yogan och massagen. Jag är nyfiken och öppet förväntansfull, en gåva att ha lusten till att lära mer. Always a student! Var ju förresten i min gamla studiestad Uppsala i veckan där min systerdotter dragit ihop temadagar kring psykisk ohälsa för teknologikåren. Hon hade ordnat så fint med intressanta föreläsningar och workshops, jag fick äran att dela Mindfulness och Yoga som verktyg för bättre mående och mer närvaro. Önskar så att jag tagit till mej mer av det när jag själv var yngre ❤️

Jag vet, jag bloggar för långt. Väl igång vill jag aldrig sluta. Men en idé jag har är att fredagsblogga så jag liksom delar upp det i mindre delar- skulle du följa och läsa?

Njut din helg!

Kram!

Join the discussion 3 kommentarer

Lämna en kommentar