Skip to main content

… och jag skapar…

… letar musik och hittar rörelserna till höstens klasser… ♥

…älskar mitt jobb… (efter 14 år och tycker fortfarande att det är lika roligt och ännu roligare nu än då…)

… och äter glass… (vill inte riskera energidipp, men mest för att det är så gott 🙂  )

Ska försöka bli klar med det mesta nu ikväll, så jag bara kan finslipa lite sen. Så jag kan ha en ledig helg och bland annat ta hand om min danske vän och Yoga-Soul-Mate Stig som kommer på besök. Jag har ett uppdrag till honom som han inte vet om. I söndags när vi hade lite brygghäng här flög min bikinibehå ner i vattnet. Ner i den mörka Mälaren. Den nya bikinin, som tog typ en timme (eller mer!) att prova ut, den som satt perfekt, den som var lite bättre än alla andra … DEN. Den ligger nu någonstans därnere på sjöbotten. Är det overkill att nu förse sin vän, och tillika före detta världsmästaren i fridykning samt Guiness Rekordhållaren i att hålla andan (22 minuter!!!) och Discoverys Superhuman 2013 med mitt gamla cyklop från 2001 och skicka ner honom här i min Mälarvik att leta? Stikkan, vad säger du? Game on! Fortsättning följer!

Ska också försöka hinna tvätta nu i helgen och se över lite kläder och skor som ska med till Berlin (är ju en utmaning att bara resa med handbagage). Sa jag inte det? Att jag börjar min första jobbvecka efter semestern med att ta semester när halva veckan gått? Tur att jag har en sådan förstående chef, som förstår att resa är livet och att livet är en resa ♥

 

Kram på er alla, se till att skapa er en riktigt skön helg ♥