Skip to main content

Jag är så lyckligt lottad, som får vara del av era framsteg!

Jag får gåshud, rysningar, jag är så stolt!

Jag VET hur ni kämpar, jag vet om alla kval och alla hinder ni passerar. Ni VÄLJER, ni är på väg, ni fortsätter när det är som tuffast. Ni fokuserar, ni blir starkare och starkare, fysiskt & mentalt. Ni strålar av glädje och insikt; insikt om att allt är möjligt om man tror på sej själv.

Utan att glömma er andra vill jag idag lyfta fram Nahrin, som på 2 månader gått ner 18 kg i vikt genom att från vårt första möte helt och hållet ändra livsstil, både vad gäller kost & motion; från att aldrig ha motionerat och ha kraftig övervikt, till att börja röra sej varje dag och äta helt annorlunda; det är STARKT! Marie; dina resultat idag! Som du har kämpat denna månad! Dag för dag, uppe före solen för att hinna träna, planerat och lagat matlådor; starkt! Maria; nu har vi känt varann mer än ett år; för varje gång; framsteg fysiskt JA, men framförallt mentalt; idag strålar du av självkänsla och styrka! Niklas; från otränad till grymt atletisk! Från att aldrig ha tränat, och efter magoperation för sin övervikt, smyga igång med enklare träning till att nu köra riktigt tuff styrketräning 4 gånger i veckan; från första mötet en drömkund som följt planen till punkt och pricka utan avvikelse; och resultaten är helt otroliga (tänk om alla kunde…;) !!! Leif; som efter vägning med fysisk ålder gjorde helomvändning och nu precis startat sitt förändringsarbete; du började samma dag som vägningen (!) och har hållt i nu 2,5 veckor; keep going! Mathias; otränad, ville bara träna tryggt och förutsägbart och gillade inte träning alls egentligen; målet var bara att komma i form till sitt bröllop… Idag; lyckligt gift, sugen på utmaningar och VILL överraskas varje pass! Cecilia; kilona rasar, din nya träningsiver är beundransvärd, och idag på stepen…! Ny & lite halvklurig koreografi och du står längst fram och sätter stegen bäst av alla, och skriker JAAAAAAAAAA när jag frågar om allt känns bra!

…Med mera med flera med många mera… Ingen glömd om än inte nämnd!

Nu kryper jag till kojs, varm i hjärtat och förväntansfull inför morgondagen. Nya möten, nya målsättningar, nya delmål som nåtts eller inte nåtts, nya hinder att ta sej över, nya segrar att fira…

Namaste

 

 

Join the discussion 1 kommentar

  • Å finaste Angelica – nu väller tårarna fram i ögonen – av lycka och glädje!
    Jag växer och växer för varje dag – det är sant – och jag kan till och med känna hur jag strålar 🙂
    Igår gav jag mig själv en utmaning som heter duga – för att vara mig vill säga…vill du veta vad?
    Namaste.