Skip to main content

Veckorna rullar på så härligt; och lite ”vill” på dagarna blir jag när helg blir vardag och vardag blir helg. Påskhelgens Yoga-och Meditationskurs i Stockholm gled in i en sprudlande arbetsvecka som gled in i en helg med jobb, om än angenämnt sådant, och så gled nya veckan igång bara sådär…, så att jag i tisdags när jag pratade med mina kunder frågade ”och vad ska ni göra i helgen då” … jag trodde det var fredag hela dagen… 🙂  OCH det blev som en fredag för mej; ramlade hem till Helene efter arbetsdagens slut vid halvåtta-tiden… blev bjuden på bubbel & laxmiddag … OCH film ”The Fountain”… Rakt in i hjärtat… Precis där jag är nu i mina tankar om vad livet handlar om…  För att stilla tankarna kommer jag alltid tillbaka till sinnesrobönen; jag behöver framförallt jobba med att ta  in rad 1 & 3 🙂

Acceptera det du inte kan förändra

Ha mod att förändra det du kan

och förstånd att inse skillnaden.

 Förändring kan betyda att ta farväl. Efter 2,5 år på Kolbäcks Gästgivaregård med mina klasser i Functional Core och tidigare även Pilates, byter jag nu lokal till Vallmobadets gymnastikhall istället. Jag hoppas ni följer med mej dit, med start redan nästa torsdag, 26 april! Det blir en lokal med bättre ventilation, lämpligare för så pass hård träning som vi vill köra. Så ikväll förändrar vi och tar ett sista farväl av Gästis & välkomnar en ny tid på Vallmobadet!

Vi ses snart!

🙂