Skip to main content

Sedan midsommar har allt verkligen bara sagt svisch; mycket jobb för att hinna med allt innan ledigheten, men också mycket roligt!

Tisdagen var en heldag i Eskilstuna från 8 på morgonen till 21 på kvällen; avslutade med OSHO kundalini meditation, och den var extra skön efter den långa dagen. Som vi konstaterade vi som var där; ”förstår inte att inte ALLA gör det här, när man mår så bra”. I augusti startar jag igång igen, och sen är min ambition att vi kör en gång i månaden; så boka in 12 augusti kl 19 redan nu!

Torsdagen och avslutning med mina änglar som tränar med mej i Kolbäck.Vädret på vår sida, utomhusträning vid vattnet- musik så vi väckte liv i hela byn 🙂 Skönt med frisk luft att träna i och lite extra utmaning med mjukt gräs som underlag i alla balansövningar. Sen blev det bastubad och för många inklusive mej sommarens första dopp! Trots att det är ovanligt sent för att vara mej i vattnet så var det verkligen I S K A L L T. Tur att bastun var varm. Sen knytis; och vilken buffé; alla hade med något, och det blev så himla jättegott! Fick världens finaste present av mina änglar; en korg med massa gottis för både insida och utsida (verkligen precis allt jag gillar; ostar, vin, godis, hudkrämer mm); men finast av allt – ett kort med så mycket fina ord att jag faktiskt grät när jag läste; glädjetårar! Tusen tack mina änglar; ni finns i mitt hjärta allesammans ♥

I fredags var det något av en kamp att hinna jobba klart, men väl i mål så var det cityfestival i Västerås (även om det blev så att vi inte ramlade runt så mycket utan mest satt på ett och samma ställe; så blir det när sällskapet känns mysigt).  I säng sent på Karins soffa och blev härligt väckt på lördagsmorgonen av hennes två nyblivna 5-åringar + Zigge (hund). Hamnade direkt i legovärlden och ett hav av blöta pussar. Upp lite snabbt och sen vidare till Baggåfestivalen i Skinnskatteberg; hann hem typ en halvtimme emellan. Och vilken festival! Den kan inte beskrivas, måste upplevas. Genuin, alternativ, härlig och med så mycket själ & känsla att man blir alldeles varm. Det roliga; ”bandet som ska spela kl. 16 har fått magsjuka allihopa! Vad ska vi göra?” varav min kära vän Ann-Charlotte säger ”ja men Angelica är ju yogalärare så vi kan ju ha yoga en timme istället för musik”… Absolut; jag är bäst när det är spontant och oplanerat; så det blev upp på scen och köra en ny variant ”jeansyoga utan matta”. Det var verkligen helt suveränt; speciellt eftersom det var så många som aldrig yogat tidigare; grymt! Kvällen blev rätt lång där ute i ingenstans, varm och euforisk dans in i det sista.

Igår, söndag; FALLSKÄRMSHOPP! Som om vädergudarna var på min sida sprack det upp och blev kanonfint precis vid tiden för mitt hopp. Och det var bara underbart; ingen rädsla eller nervositet, bara fantastiskt mycket njutning. Hoppade med världens tryggaste Peter, kände mej som en prinsessa som verkligen bara fick flyga i det fria! Så härligt! Avslutade kvällen först med jorgubbstårta hos Karin, sen mer fika på Kajplats 9. Spöregnet kom och gjorde det extra mysigt under filt på uteterassen ♥

Idag, måndag, min första semesterdag. Städat, jobbat (är man egen så är man…), tränat supersnabbt, fått nålar och knådning av the one and only, handlat, fixat och ska börja packa ihop inför Dala-trippen imorgon. Helene kommer till mej ikväll; vi kör bastu, Mälarbad och veggomiddag som inledning! Imorgon blir det först morgonyoga, sen vidare till Falun, mera yoga och sen onsdag Bingsjöstämma; håll tummarna för fint väder och att det nyinköpta tältet är helt 🙂 Stannar torsdagen i Rättvik och ramlar hem igen på fredag; Oh Yes!

Hoppas ni alla har en skön sommar, både ni som jobbar och som är lediga. Efter Dalarna ska jag verkligen bara landa hemma och bara vara, inte göra så mycket. Det ska bli skönt det också, det är kontrasterna som gör det!

Miljoner kramar !

 

fallskärm 1

fallskärm 2

hatten av

Join the discussion 1 kommentar

  • Hans Kjellin skriver:

    Hälsa min gamla hemstad Falun.Ha en skön Dalatripp kramisar Hasse o Monica PS ska till Apalby och Fredrik på torsdag.DS