Skip to main content

Får gåshud när jag kikar genom höstens workshops och klasser. Shit we make this in smalltown Kolbäck!   ❤️

Närmst på tur är Helena Wintres workshop 8 oktober med teman som FEARLESS HEART FLOW  och SKILL IN ACTION, (se mer info under ”På gång”); 2 grymma workshops som fördjupar och ger inspiration.

Helgen efter har vi 2 heldagar där du kan välja att antingen bara gå på den ena av dom eller båda två och då få lite rabatterat pris; på lördagen 15 oktober går vi genom grunderna inom Yoga; Yoga Grund, och på söndagen 16 oktober grunderna inom meditation, Meditation Grund. Lärorikt och fördjupande, både för dej som är nybörjare och för dej som utövat yoga och/eller meditation ett tag men vill nå en djupare förståelse. Jag håller i Yoga Grund, jOjo håller i Meditation Grund.

Den 22 oktober bjuder jag och Jennie Olsson in till en dag som ska inspirera till ökat välmående genom bättre kostval, enkla effektiva träningstips och coaching i mental fokusering. Vi kallar konceptet Body & Mind, och riktar oss till alla som vill ta ett nytt grepp om sin hälsa och få en mer balanserad höst.

Den 24 oktober rullar steg 2 i Yoga Grund igång. Den kursen är i princip fullt bokad redan nu innan evenemanget gått ut, så om du är intresserad men inte fått plats, hör av dej så ser vi om det kan bli en parallell kurs alternativ att vi gör en extrainsatt heldag. Du behöver ha gått steg 1 för att kunna delta i steg 2, oavsett tidigare erfarenhet. ♥

November bjuder på YoDa-festival i Stockholm; visst har ni kikat in på http://www.yodafestival.se och låtit er inspireras av alla fantastiska presentatörer från hela världen som vill dela yoga och dans med er? Det är som jag har sagt tidigare ett helt galet grymt program, och jag förstår inte hur jag ska kunna välja vilka godbitar jag vill ta del av. Själv kommer jag att dela freemove och Osho Kundalini, can´t wait♥ Du som är aYoY´are får rabatt såklart! Ange aYoY när du bokar och du får 200 kr rabatt!

December bjuder på bland annat freemove, julmys, barnyoga och ayurvedaföreläsning, och när det nya året närmar sej, i slutet av december eller strax därefter i början på januari (datum ej satt) så kommer vi att lägga in en till Osho Maniac; det är helt fantastiskt om vi kan bli ett gäng som bara tokkör en heldag, gör oss av med gamla energier och förbereder oss för ett nytt sprudlande omfamnande år. Celebrate & Meditate! Galet och vackert på samma gång ♥. Bilden är från Pune i Indien tidigare i år; jag & jOjo vitdressade inför kvällen; ohhh how we LOVE U Osho! ♥

Varmt varmt välkomna till en fantastisk höst! ♥

ayoy-pa-gang-host-2016