Skip to main content

Gott Nytt År till er alla kära vänner, yogisar & bloggläsare! Ett nytt varv runt solen har precis börjat och vi har turen att få vara med den här gången också! Vi är med i det gänget som har klamrat oss kvar trots att det ibland svänger rejält.

Jag har hört en definition som säger att vi egentligen bara har två val i det här livet, och det är att välja Rädsla eller Kärlek. Och för varje år så känns den definitionen mer och mer sann. Vi är i vår essens kärlek, det är inget vi ”känner” eller får eller ger, vi ÄR kärlek. Men den essensen kan grumlas när vi plockar in rädslor, avstår, förminskar, misstror… Så min förhoppning för det här solvarvet är att jag själv och vi alla mer och mer ska välja utifrån vår sanna essens, utifrån perspektivet kärlek♥

15894342_10155465680822069_989338918863556787_n

Jag är precis hemkommen från ett ljuvligt nyårsfirande på fantastiska Ängsbacka. Det är en plats som andas och lever i kärlek, och där det är lätt att få support när rädslan kommer över en. Jag har haft äran att dela min passion, freemove och yoga, under helgen, och jag har fått förtroendet att supporta människor från rädsla tillbaka till kärleken. Det uppdraget är min passion, det är vad jag lever, vill och brinner för, och jag är så tacksam att jag får den möjligheten på en sån kärleksfull plats ♥

img_9989

Väl mött 2017. Jag har känslan av att du kommer bli ett magiskt solvarv och jag ser fram emot varje minut jag får vara med på hela den här resan! ♥