Skip to main content
BloggerOkategoriserade

ENERGIBOOSTAD !

Av 2010-12-13april 27th, 20182 kommentarer

Bilden är från ett av alla kvällsbad i poolen. Är hemma igen efter en veckas träningsresa på Playitas/ Fuerteventura. Energiboostad och varm i kropp & själ!

Hade det varmt och skönt, kring 25 grader i luften och kanske kring 20-22 i havet. Brusande vågor och varma vindar. Havsutsikt från balkongen och långa ljusa varma dagar. Tränat grymt rolig träning med presentatörer från runt om i Europa; jag har inspirerats av nya moves och av starka & energigivande människor. Cirka 30 träningstimmar summerar jag till, och till det kommer kortare bergsvandringar, strandprommenader och spontandans på gatorna i Gran Tarranjal. Har även lärt mej mer om Shiatsumasssage och om hur bra det kan vara med champagne! Det blev oväntade möten med många trevliga människor, till exempel så blev det så att jag dansade salsa sista kvällen med en av elitcyklisterna från Argentina i Team Saxobank, och så åt jag frukost med världsmästaren i fridykning.

All glädje och energi bubblar nu runt i min kropp, och jag tänkte dela med mej av den till er med start redan ikväll; 3 pass på raken på Apalby/ Västerås;
Body Pump 60 min, Step 45 min samt avslutar med 75 min Power Yoga. Hoppas vi ses!

Ha en fortsatt fin Lucia, våga tända ljuset i dej själv och tillåt dej att stråla!

Join the discussion 2 kommentarer

 • Scarymom skriver:

  Åhhh vad det låter härligt Angelica!!
  Nästan så jag är lite avis..;-)
  Hade mer än gärna mosat på ordentligt på alla dina pass men sonen sjunger solo på Luciafirande på skolan ikväll så jag vet var jag ska vara..:-)
  Men vi ses på onsdag!

 • Angelica skriver:

  hej maria! ja, vi ses på onsdag! jag är ev. på g att ta med en grupp för pt-träning till samma ställe där jag var nu, för pt, gruppträning, coaching mm. berättar mer på onsdag! ses :)))