Skip to main content
BloggerMomentsOkategoriserade

Du har så mycket energi!

Av 2011-05-26juni 21st, 20236 kommentarer

Vilken fantastisk morgon!
Började dagen med utomhusträning med PT-kund här i Borgåsund; löpning & utmaningar för hennes del i en timme, med självklart avslut vid bryggan för sköna andnings- och stretchövningar för kropp & själ.
…Strålande sol, alldeless spegelblank sjö och så ren och klar luft…
Vi tog avsked med att hon med ett stort leende på läpparna knappt kom in i bilen för att köra hem, men hon var ändå så nöjd över att ha ”fått det ur sej”.
Förstår ni vad hon menar?
Det är så; för att kunna ta in energi måste vi också ge energi. 
Ju mer du ger när du tränar desto mer får du tillbaka, och detsamma gäller i kärlek, vänskap och andra relationer. Ju mer livsglädje du sprider, desto mer livsglädje får du tillbaka. Det är så enkelt!
Börja med att le. Bestäm dej för att alla du möter är trevliga och bra. Le till kassörskan, le till den du möter på gatan, säg hej och visa att du SER människan framför dej.
Jag lovar, du kommer att få så mycket energi tillbaka!
Dagen fortsätter för min del nu med en rejäl brunch, sen in till Eskilstuna för vårens sista Body Pump klass innan sommaruppehållet, sedan utomhusträning igen med PT-kund, jag har coaching- & massagekunder under eftermiddagen, och sedan kommer jag att avsluta min torsdag med att åka in till Apalby/ Västerås för att delta i ett CrossFit- pass. Det ska bli jätteskoj! Jag har inte kommit iväg tidigare men lovade instruktören i ett svagt ögonblick på personalfesten i fredags att JO, JA, jag kan komma, JA, jag kommer på torsdag! Lovat är lovat (även om det finns en risk att han glömt bort det:)
Ska försöka tokjobba lite med adminsitration sedan på kvällen, så jag kan känna mej ledig tills imorgon kväll, fredag och haka på 2 supertjejer på AfterWorK 😉
Sedan har helgen 100% fokus på ”Sommar Söndag” med Boot Camp/ Yoga-pilates-planering/ t-shirts/ organistaion mm. Har jag tur får jag provtesta Anki´s massage på lördagen:)
Tills vi hörs nästa gång;
Keep Smiling!
Lova mej att ha en toppen-torsdag; det är sista chansen till en toppen-torsdag i MAJ 2011;
nästa vecka har vi JUNI;)
KRAAAAAAAAAAAAM!

Join the discussion 6 kommentarer

 • Scarymom skriver:

  Visst är det egentligen enkelt – bemöt andra såsom du vill bli bemött själv…så brukar det mesta ordna sig 🙂
  Kram på dig!

 • Fighterbabe skriver:

  Åååhhh, bloggen lever!!! =D Ibland går den i dvala känns det som, men det kanske är för att DU är desto mer aktiv och inte har tid att uppdatera? ;o)

 • Anki skriver:

  Du är BÅDE vacker och klok Angelica, tänk att en del "have it all!" ;O))

  Jag tycker det är viktigt oxå att våga välja bort;
  Välj bort energislukare och umgås med människor som ger dig energi istället! Att våga göra det fick mig att känna mig vuxen på riktigt och plötsligt må så mycket bättre.

  År det svårt för vissa att hitta forum för positiv energi så kan man ju alltid prova nästa "sköna sommarsöndag"! ;O))

  Kraaaaam, Fina!

 • angelica skriver:

  Anki, helt rätt. Det är nog där det börjar: att "rensa" sitt hus, göra medvetna val kring hur man vill ha sin tillvaro; att välja innebär också att välja bort;)

  kram!

 • Anonymous skriver:

  Mycket kloka , bra ord. Ser fram emot lördag 4 juni när vi får fortsätta "pratet" och umgås. Kram kära Dotter!!!

 • Anonymous skriver:

  Angelica, jag gör ngt fel tror jag för ibland får jag inte igenom kommentaren via mitt google-konto men som "anonym" går det i regel, så jag får stå som anonym, men jag är ju inte direkt anonym för dig precis…. som tur är!!!!!!