Skip to main content
Okategoriserade

Blomstrande kraft

Av 2010-10-23april 27th, 20188 kommentarer

Nu var det längesen jag skrev några rader! Det har varit 2 intensiva veckor med många nya PT-kunder att starta igång, samt även kursstart av min livsstilskurs Fit For Life. Till det kommer en lyckad invigningskväll av Plaza Hotel/Plaza Fitness i Eskilstuna, coaching med blivande spinninginstruktörer och ny musik/koreografi till min Functional Core på Gästis/Kolbäck (som visade sej bli en riktig utmaning med sina mountain climbers!) Det har varit många spännande möten, möten med människor som vill ta ett steg vidare i livet, som vill utvecklas och som ser möjligheter i svårigheter.

En liknelse:

Förra helgen vinterbonade jag min trädgård och tog hand om mina älskade pelargoner. Det är något speciellt med livskraften i blommor; bilden visar en från början avsliten stjälk som jag stoppade ner i jorden i slutet av sommaren. Idag är det en vacker & fulländad pelargon! Och visst finns det likheter med oss människor, vi sätter mål; vi strävar, vi anstränger oss; ibland lyckas vi, men ibland behöver vi hjälp att ”starta om”. Ibland känner vi oss som en avsliten blomstjälk och att ”ingenting lyckas”, att vi står och stampar på samma fläck hela tiden; men får vi bara hjälp & kraft kan vi blomstra hur mycket som helst!

Våga be om hjälp om du behöver extra kraft för att kunna blomstra!

Join the discussion 8 kommentarer

 • Anki skriver:

  SÅÅÅÅ bra och KLOKT skrivet, vännen! Och det stämmer verkligen på pricken och blev tröstande ord för någon i min närhet…

  All kärlek till dig! <3

 • Angelica skriver:

  tack anki, liknelsen bara kom av sej själv när jag satt där i skrivande stund. träffade en kund idag som jag inte sett på länge, som läst bloggen och bara tog det där steget nu, som känner att det är hennes tid att blomstra igen:) kram vännen!

 • kajsa bidemo skriver:

  Verkligen bra skrivet! Så himla fin och inspirerande blogg! Kul å se dig sist på invigningen!

  Kramar

 • Angelica skriver:

  tack kajsa, kul att träffa dej också! du ser ut att må toppen;)

 • Anonymous skriver:

  bra skrivet angelica!

 • Anonymous skriver:

  bra skrivet!

 • Anonymous skriver:

  tack för inspirationen!

 • gunilla skriver:

  tack för hjälpen, kram