Skip to main content

Här kommer bilder från Indiska Matresan för 2 veckor sedan. Varmt, gott, energirikt och inspirerande! Tack alla som var med, och tack Sanjoo som guidade oss genom receptdjungeln 🙂 

Så bra att få värme i vintern av god bra mat och av bra träning! Jag har haft en grymt bra dag idag med klasser för skolelever, Yoga och Organic Bodywork på Apalby och så magiska Functional Core på Vallmobadet i Kolbäck… KÄRLEK!

Vill du ha ännu mer värme och god mat och yoga så följ med mej till Indien/ Kerala 12-20 januari! Jag skickar gärna ut prospekt och info! Perfekt julklapp till dej själv kanske?

På tal om julklappar så blev det spontant efter kvällens Functional Core prat om vår avslutningskväll 20 dec. Vi är ju ett fantastiskt vackert & kreativt gäng så genast föddes idén om att ha julavslutning med en liten ”marknad”, dvs har du något att sälja så ta med det 🙂  Jag kommer att erbjuda extra schyssta priser på träningskort både i grupp och individuellt och ha färdiga presentkort om ni vill köpa, Anki kommer sälja presentkort på Spa eller massagebehandlingar, Jenni tar med sej sina varma härliga sjalar och Karins ögon glimtade till så jag vet inte vad man kan vänta sej därifrån; något hembakt eller något annat? Spontan idé för ett spontant gäng, så skoj, och kan nog nästan bara hända i denna grupp… Alla hjärtligt välkomna såklart oavsett om ni ”bara” vill träna eller kanske bara kan komma efteråt!

 Nu tar jag natt inför min morgondag, den änglalika dagen 🙂 Kvällsmantrat är Joy to the World efter en skönt rolig dag 🙂 

Kram!