Skip to main content

Så… tillbaka igen… semestern över för denna gång…

Det blev en sommar med lite hit & dit i Sverige (Dalarna, Stockholm och några utflykter nära häromkring) mycket ny Träningsinspiration (gått utbildning i Organic Bodywork, hade några fina yogadagar i Falun på Yogahuset, testade nya roliga klasser i House mm), mycket Musik (Peace & Love, Bingsjöstämman, Ethnokonsert i Rättvik, Sthlm Music & Arts-festival mm), nya erfarenheter (varit kaffekossa på CoffeeCow och fick bl.a folkets rop i Prideparaden ”kaffe kaffe kaffe” 🙂 ). Reste till Österrike med min familj för att hälsa på våra släktingar (bl.a fyllde farbror Hans 90 år (!) och så fick jag för första gången träffa Tobias 9 år och Sara 2 år). Har haft några sköna hemmadagar i trädgården och utnyttjade dessutom några dagar till att göra om i min garderob (älskar ju att rensa 🙂 ).

Känner mej nöjd när jag lägger semestern bakom mej (njuter vidare med lunch i solen, lite utflykter, bad & brygghäng när det går 🙂  ), och är bara så glad över att jag har världens härligaste jobb att utföra ännu en termin 😉 . Ska bli spännande att få ta över och instruera Organic Bodywork, och jag hoppas kunna växa med klassen; kika klippet så får du en känsla för vad klassen går ut på!

Organic Bodywork

Må gott & hoppas vi ses snart !

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Join the discussion 2 kommentarer

  • Maria skriver:

    Såååå najs to have you back! Har saknat dig ofantligt mycket och blev så extra-extra glad när vi träffades på tåget i söndags – visst var det meningen att vi skulle träffas 🙂
    Vi ses lilla solglitter!

    • angelica skriver:

      Ja 🙂 men vi har ju bytt några svettiga kramar i rehabgymmet också, hi hi. KramiZ!!!